in , ,

LoveLove LOLLOL AngryAngry

(video) Hamilton s-a întors pe podium, câştigând Marele Premiu al Stiriei. Vezi cum Norris a cucerit trei poziţii în ultimele clipe

Pilotul britanic Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Stiriei, desfăşurat duminică pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg (Austria), obţinând prima sa victorie în ediţia 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1.

Colegul său de echipă s-a clasat pe locul secund, după ce a pornit de pe poziţia a patra, însă oricum a rămas cap de listă în clasamentul piloţilor.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Pe poziţia a treia, la 33,698 secunde de învingător, s-a clasat olandezul Max Verstappen, urmat thailandezul Alexandru Albon (la 44 sec), cei doi piloţi ai echipei Red Bull.

Interesant mai este că Lando Norris, cel mai tânăr pilot activ din F1, a reuşit să cucerească trei poziţii chiar în ultimii kilometri, ocupând într-un final poziţia a cincea. De asemenea, Sergio Perez, Lance Stroll şi Daniel Ricciardo au trecut linia de sosire practic concomitent.

Marea perdantă a cursei de duminică este Scuderia Ferrari, ai cărei piloţi, germanul Sebastian Vettel şi monegascul Charles Leclerc, au abandonat după ce s-au acroşat chiar în primul tur.

Cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 va avea loc peste o săptămână, pe circuitul Hungaroring de lângă Budapesta.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?