in , ,

(video) Haz de necaz la Salonul Auto de la Geneva. Un intrus a stricat prezentarea Volkswagen

Moment amuzant la Palexpo. Un intrus a stricat prezentarea Volkswagen de la Geneva după ce a pătruns nestingherit pe scenă în salopetă, susținând că este “trimis de director să repare motorul mașinii” aflate în acel moment la stand.

În timp ce unul dintre înalții oficiali al mărcii prezenta modelele pe care marca germană le-a pregătit în premieră mondială pentru cel mai important eveniment de acest tip al începutului de an, un bărbat din asistență a intrat pe scenă și a întrerupt discursul care avea loc în fața jurnaliștilor acreditați la salonul auto.

Îmbrăcat într-o salopetă pe care era vizibilă sigla Volkswagen și având în mână o cheie de mecanic, bărbatul și-a motivat apariţia spunând că a fost trimis de directorul său pentru a repara motorul mașinii aflate în acel moment la stand, un Volkswagen Up!. Evident, aluzia intrusului viza scandalul Dieselgate, în urma căruia reputația Grupului Volkswagen a fost zguduită serios în ultima jumătate de an.

Într-un final, bărbatul a fost ridicat de forțele de ordine și escortat în afara complexului Palexpo, acolo unde are loc Salonul Auto de la Geneva.

Intrusul a fost de fapt comediantul Simon Brodkin, care a organizat în trecut un alt protest, în cadrul unei conferinţe televizate a FIFA. Atunci britanicul a aruncat peste preşedintele organizaţiei Sepp Blatter mai multe bancnote.

FOTO: telegraph.co.uk
FOTO: telegraph.co.uk

Sursa: Automarket

Iti place articolul?