in , ,

(video) “Hibrid” made in Rusia. Cum un Mercedes-Benz W140 a devenit un vehicul de off-road

Rușii dau dovadă de foarte multă ingeniozitate. Uneori chiar de prea multă! Spunem asta pentru că de-a lungul timpului am fost martorii unor proiecte foarte stranii dezvoltate în Federația Rusă, iar acesta nu este o excepție.

https://www.youtube.com/watch?v=Vy1ItD17Ov4

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Mercedes-Benz S-Class W140 – cum era luxul în anii 90?

Fiind vădit pasionat de off-road, proprietarul unui Mercedes-Benz S-Class W140 și-a făcut o maşină care poate să meargă cu mult confort şi prin noroi. Iar pentru că un S-Class nu este prea potrivit pentru a ataca pantele abrupte și vadurile de apă, a decis să monteze caroseria mașinii pe un șasiu nou, unul preluat de pe un vehicul de teren pur sânge – GAZ-66!

După ceva ajustări și modificări de construcție, proprietarul s-a ales cu o limuzină tocmai bună pentru teren accidentat, una ce dispune de un sistem de tracțiune integrală, cu tot felul de blocaje rămase de la maşina sovietică, cât și de scaune tapițate cu piele şi încălzite, lemn pe volan sau sistem de climatizare.

Important mai este că sub capotă a rămas motorul V8 de 5.0 litri, care produce 320 de CP şi este cuplat la o cutie de viteze automată!

Vezi şi: (video) Cel mai puternic şi mai rapid Mercedes W140 a fost modificat în Ungaria

Vezi şi: (video) Un Mercedes-Benz W140 transformat într-un „SUV” cucereşte spectaculos off-road-ul

GALERIE FOTO: