in , ,

(video) Horacio Pagani, filmat în Londra în fruntea unui convoi de maşini care costă în total $30 de milioane

Învălmăşeală în ultimele zile în oraşul Londra şi prin împrejurimi. Un convoi de maşini scumpe şi rare a apărut pe străzile metropolei britanice în frunte cu Horacio Pagani, fondatorul producătorului italian de supercaruri cu aceeaşi denumire.

Toate automobilele s-au îndreptat ulterior spre Festivalul de Viteză de la Goodwood.

S-a întâmplat pentru prima dată ca un astfel de convoi de maşini să circule prin Londra. “Scenariul” neaşteptat i-a luat prin surprindere pe locuitori, care nu au ezitat să facă cât mai multe fotografii cu aceste bijuterii pe roţi.

Nu au lipsit nici fotografii amatori care au surprins maşinile pentru propria lor colecţie sau pentru a le arăta lumii prin intermediul reţelei globale.

Convoiul a fost format din opt modele Zonda, unele dintre care sunt făcute într-un număr foarte limitat, alături de două exemplare Huayra. În frunte era una din cele doar trei Pagani Zonda HP Barchetta, care este şi maşina personală a lui Horacio Pagani. Printre rarităţi s-a putut vedea şi un Pagani Zonda F Roadster Clubsport, dar şi un Pagani Zonda Nero.

Exemplarele Pagani Zonda HP Barchetta şi Pagani Zonda F Roadster Clubsport în genere au fost surprinse pentru prima dată în trafic. Doar maşina lui Horacio Pagani costă 15 milioane de dolari.

Vezi şi: (video) 20 de exclusivităţi de la Pagani şi-au dat întâlnire în munţii Dolomiţi din Italia

buton subscribe

GALERIE FOTO: