in , ,

(video) Hyundai explică cum să-ţi instalezi aplicaţiile Apple CarPlay şi Android Auto

Veste bună pentru proprietarii de maşini Hyundai. Compania a lansat un program de actualizare a sistemelor multimedia de pe un şir de modele, care aduce suport al interfeţelor Apple CarPlay şi Android Auto.

Procesul poate fi realizat în mod particular, cu ajutorul unor instrucţiuni în format video, fără să fie nevoie de a merge la reprezentanța Hyundai pentru a primi suport.

hyundai-diy-smartphone-integration (2)

Softul care va face actualizarea sistemului multimedia poate fi descărcat de pe site-ul MyHyundai.com.

Deocamdată, procesul poate fi făcut pe cele mai noi modele: Elantra GT, Genesis, Santa Fe, Sonata şi Tucson. Mai târziu, compania va pune la dispoziţie acelaşi update pentru modelele: Azera, Sonata Hybrid, Sonata Plug-In Hybrid şi Veloster.

hyundai-diy-smartphone-integration

Pentru a instala noul program, proprietarii de maşini Hyundai vor trebuie să se logheze pe site-ul MyHyundai.com cu ajutorul numărului VIN al maşinii. Ulterior, softul poate fi copiat pe o memorie USB sau un card SD care face parte din sistemul de navigare.

Mai apoi, suportul de memorie este introdus în unul dintre porturile disponibile, iar din meniul sistemului multimedia se alege comanda “Update”.

Procesul de instalare a noului program poate dura până la patru ore pe unele modele de maşini. Pe noul Santa Fe, timpul necesar se rezumă la 35 de minute.

hyundai-diy-smartphone-integration (1)

Acei proprietari de maşini Hyundai care nu vor reuşi să se descurce de unii singuri, dacă îşi doresc să fie în pas cu tendinţele actuale, vor trebui să se adreseze la dealerul Hyundai.

https://www.youtube.com/watch?v=jmnH1dMF-Cc

https://www.youtube.com/watch?v=6jlU9SRp1zk

https://www.youtube.com/watch?v=WKQGHMJyyKg

https://www.youtube.com/watch?v=uKZ5m4fXEeY

Sursa: motor1.com

Iti place articolul?