in , , ,

(video) Hyundai ţinteşte segmentul mid-size printr-un prototip al unui sedan sport

Sub-brand-ul premium al companiei Hyundai, Genesis, anunţă printr-un teaser că va prezentat la Salonul Auto de la Geneva următorul model din cele şase promise, însă deocamdată la nivel de concept. Este vorba despre prototipul unui sedan sport.

Presa de specialitate scrie că Genesis New York Concept va deveni în viitor noul model G70. Automobilul va avea tracţiune pe puntea spate, îşi va face apariţia în 2017 şi va avea drept concurenţi modele ca: BMW Seria 3, Audi A4, Mercedes Benz C-Class, Lexus IS şi Alfa Romeo Giulia.

Se mai vehiculează că noul automobil sport este dezvoltat în colaborare cu subdiviziunea producătorului sud-coreean – N Performance. Sub capotă ar putea sta un propulsor V6 twin-turbo de 3.3 litri, prezent şi în gama de motoare a noului Genesis G90. Pe vârful de gamă, motorul este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte şi generează 370 de CP.

Citeşte şi: Detroit 2016: Genesis G90 se prezintă în toată frumusețea. Iată când vine în Moldova

hyundai concept

Până în anul 2020, gama premium a Hyundai trebuie să cuprindă şase modele. În afară de modelele G90 şi G70, va mai exista un pretins G80, două crossovere şi un coupe sport.

Vezi şi: GENEVA 2016: Reportaj video de la standul Hyundai

Iti place articolul?