in , ,

(video) Iată cum sună când este pornit un Lamborghini Urus şi unde a fost văzut un prim SUV înmatriculat

Noul Lamborghini Urus a fost prezentat la începutul lunii decembrie şi a devenit deja o maşină dorită de foarte mulţi oameni. Cum arată la exterior şi interior nu mai este un secret, însă iată ce face eşapamentul când motorul îi este pornit, puţini au avut ocazia să asculte.

Un exemplar al modelului a fost descărcat recent pe o stradă dintr-un oraş italian şi evident, în văzul mai multor entuziaşti, şoferul a fost nevoit să pornească motorul. Ulterior maşina a fost dusă într-o direcţie necunoscută împreună cu o plăcuţă de înmatriculare temporară.

https://www.youtube.com/watch?v=Hj486x3Olfo

Noul SSUV Lamborghini Urus produce un sunet agresiv imediat ce i se porneşte motorul, iar acesta este accentuat mai mult prin eşapamentul său sport.

Totodată din imaginile video puteţi remarca cât de înaltă este maşina comparativ cu cel care a condus-o.

https://www.youtube.com/watch?v=0esiZJGIcMo

Ce ţine de înmatricularea unui Urus, un prim astfel de exemplar a fost depistat tocmai în statul african Namibia! SUV-ul a fost văzut într-o parcare, înmatriculat cu numere locale, alături de un Hyundai Tucson. Momentul este unul destul de bun deoarece se pot compara dimensiunile celor două maşini.

Potrivit carmag.co.za, exemplarul Urus se află în Namibia în cadrul unui program pentru testarea capacităţilor sale în deşertul de acolo.

Amintim că primele maşini vor fi livrate clienţilor începând cu primăvara anului 2018. Cel mai ieftin Urus poate fi cumpărat în Marea Britanie pentru 149.194 de euro.

Vezi cât costă noul Lamborghini Urus şi toate detaliile despre acesta: (foto/video) Premieră mondială: Cel mai rapid SUV din lume – noul Lamborghini Urus