in , ,

(video) Igor Vrabie este gata să-şi bată din nou toţi concurenţii cu cea mai puternică maşină cu numere moldoveneşti

Câştigătorul Campionatului Drag Racing Events România în clasamentul Profi, la categoria AP4, moldoveanul Igor Vrabie, este gata să atingă noi culmi în autosport. După câteva luni de muncă, maşina pe care o conduce în competiţii pe linie dreaptă este pregătită să înregistreze noi recorduri de timp.

În acest an, Igor Vrabie va conduce de asemenea un Nissan Skyline R32 cu motor de 3.0 litri, dar modificat să producă deja peste 1.500 de CP (cât un Bugatti Chiron cu motor W16 de 8.0 litri)!

Sub capotă a fost montat un nou turbo compresor uriaş, iar în portbagaj stă cuminte un proaspăt rezervor cu dioxid de azot livrat de Nitrous Express!

Amintim că în 2017, în cadrul ultimei etape a campionatului de peste Prut, concetăţeanul nostru a reuşit cu doar 1.200 de CP să stabilească un record absolut de parcurgere a distanţei de 402 metri.

Vezi cum a fost: (video) Pilotul moldovean Igor Vrabie a reuşit să parcurgă 402 metri cu un Nissan în doar 8.4 secunde

Prima etapă a noului sezon Drag Racing Events România va avea loc deja în acest weekend, în zilele de 21 şi 22 aprilie, pe una din pistele Aeroportului International Arad.

buton subscribe