in ,

(video) Încăierare în plin trafic în Chişinău. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni în văzul tuturor

Doi bărbaţi, pasageri în două automobile diferite, şi-au împărţit pumni pe strada Calea Basarabiei din Chişinău. O secvenţă video a fost făcută publică de pe camera de bord a unui martor ocular.

Drept motiv ar fi servit schimbarea bruscă a benzii de către şoferul furgonetei, care a încercat nestingherit să treacă în faţa automobilului de model Renault Megane.

Alţi doi şoferi din maşinile din preajmă au ieşit şi i-au despărţit pe cei doi pasageri, iar peste câteva secunde fiecare s-a urcat în maşina din care au coborât şi au continuat deplasarea.

Vezi şi: (video) Lecție de box în traficul din Chișinău

Poliţia a reacţionat deja la cele întâmplate. Potrivit şefului Serviciului de presă şi relaţii publice a Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, Adrian Jovmir, persoanele în cauză urmează a fi identificate şi citate ulterior la Inspectorat pentru documentare şi explicaţii în acest sens.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].

Sursă video: jurnal.md