in , ,

AngryAngry OMGOMG WTFWTF COOLCOOL LOLLOL LoveLove

(video) Incident groaznic într-o benzinărie din Cantemir. Un șofer a călcat niște oameni de câteva ori

(update) Informații oficiale de la poliție. Inspectoratul General al Poliției precizează că la data de 27 august, în jurul orei 3:05, Poliția din Cantemir a fost sesizată despre un conflict la o stație peco din satul Țiganca, raionul Cantemir, unde două persoane aveau un comportament inadecvat, vizibil în stare de ebrietate.

Imediat, ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în urma unui conflict spontan apărut între mai multe persoane, un bărbat în vârstă de 27 ani, a urcat la volanul automobilului de model Dacia Duster, având cu el un pasager.

Aceștia, intenționat au lovit câteva persoane în rezultatul căruia, una din victime a fost internată în secţia de reanimare a Spitalului Raional Cantemir, iar alții doi fiind internaţi în secţia chirurgie cu diferite traumatisme.

În acest caz au fost inițiate mai multe cauze penale pentru huliganism săvârşit de două sau mai multe persoane, tentativă de omor și pentru provocarea de vătămări corporale fiind în stare de ebrietate la volan.

Persoanele bănuite au fost reținute pentru 72 ore. Poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Un șofer a călcat niște oameni de câteva ori! S-a întâmplat aseară într-o stație de alimentare cu carburanți, în apropiere de orașul Cantemir.

Potrivit ziuadeazi.md, mai mulți bărbați s-ar fi luat la bătaie, iar în urma altercațiilor, doi au urcat într-o maşină, iar conducătorul acesteia a început să-i calce pe ceilalți.

ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional!

Potrivit surselor redacției, ambii bărbați au fost transportați la Spitalul raional Cantemir, în stare gravă, fiind internați în secția reanimare.

Șoferul și pasagerul automobilului au fost reținuți de către polițiști.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!