in , ,

(video) Incident misterios în capitală! I-au desfăcut mașina practic în bucăți, i-au luat nişte bani, dar actele nu i le-au furat

(update) În baza ultimelor informaţii aflăm că totuşi automobilistului i-au fost furaţi puţin peste 1.000 de lei, însă actele au rămas în maşină. Totodată, suma estimativă a prejudiciilor se ridică la 200.000 de lei!


Infracţiune plină de mister în Chişinău! Unul sau un grup de hoţi au spart în noaptea zilei de 16 spre 17 aprilie curent o Toyota Prius în sectorul Râşcani al capitalei.

Chiar dacă în automobilul cu sistem de semnalizare din uzină se aflau bani şi acte, persoanele neidentificate nu s-au atins de acestea ci au luat doar după ce au venit.

Vezi şi: (video) Pericol pentru mașinile noi cu sistem keyless. Iată cum un C-Class este furat în câteva secunde

Din imaginile pe care ni le-a trimis proprietarul se poate observa că hoții care au spart şi un geam au avut un scop bine definit, luând doar câteva elemente/componente.

Printre acestea se pot număra: airbag-ul din volan, sistemul multimedia, comenzi pe consola centrală, piese părți ale setului de acumulatori care se ascunde sub scaunele posterioare. Iar de la exterior au dispărut doar: capota, blocurile optice, grila radiatorului, bara de protecție frontală, însuși radiatorul și alte câteva piese din compartimentul motorului.

Vezi şi: (foto) Hoţii au găsit metoda prin care pot fura fără probleme roţile de pe Lada Vesta SW Cross

Vezi şi: (foto) Furt neobişnuit de roţi de la un Renault produs în anii 90

Potrivit proprietarului, poliţia care a fost chemată la faţa locului pentru a înregistra situaţia şi pentru a investiga cauza, i-a spus că astfel de furturi au mai avut loc în ultima perioadă, dar deocamdată nu s-a luat urma hoţilor.

În context, recomandăm şoferilor să-şi parcheze automobilele în locuri bine iluminate ori în parcări cu plată, iar cei care nu şi-au instalat un sistem de semnalizare sonoră să o facă după posibilitate.

Vezi şi: Imaginea zilei: Vezi ce a făcut şoferul unei Dacia din Chişinău pentru ca să-şi protejeze maşina de furt

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe

GALERIE FOTO: