in , ,

(video) Incredibil! Cum un şofer a generat trei situaţii de accident, în 15 secunde, la intrarea în Stăuceni

Nişte imagini de-a dreptul incredibile, apărute de curând în spaţiul online şi devenind virale, arată că încălcările de reguli de circulaţie continuă cu neruşinare. S-a întâmplat totul la intrarea în localitatea Stăuceni de pe traseul Chişinău-Orhei, chiar “sub nasul” unor camere de supraveghere montate exact acum un an.

Conducătorul unui automobil de model BMW, cu numerele de înmatriculare NAE 430, a generat trei situaţii periculoase care ar fi putut rezulta în accidente rutiere, în circa 15 secunde. Şi totul fără sfială, în faţa mai multor şoferi şi pietoni.

Autorul imaginilor este de părere că astfel de şoferi ar merita anularea dreptului de a conduce autovehicule pe viaţă, cu confiscarea automobilului. Imaginile au ajuns şi la adresa INSP, motiv pentru care am putea afla în scurt timp despre cum a fost sancţionat, dacă se va întâmpla asta.

На фоне событий.

Лихачи, которые за 15 секунд создали три аварийные ситуации, заслуживают лишения пожизненно с конфискацией автомобиля!🚦Mеня подрезал. Hа светофоре создал аварийную ситуацию двум машинам. И потом выехал на встречную полосу ⛔Com. Stăuceni /15.05.2020/ ©Константин Светличный

Gepostet von StopHam Moldova am Mittwoch, 20. Mai 2020

De asemenea, încă o serie de încălcări le-a manifestat conducătorul unui alt automobil marca BMW cu numerele de înmatriculare KKL 147. În descrierea filmuleţului, autorul spune că nu era să facă publice imaginile dacă nu era văzut să aleagă să încalce intenţionat, din nou, aşa cum a făcut-o prima dată. Acţiunile au loc pe strada Grenoble şi ulterior pe bd. Cuza Vodă.

Они сговорились, что ли?😠

Nu avea să public acest video dacă nu îl vedeam și a doua oară virând la stânga peste linia continuă dublă ⏸ BMW – KKL 147str. Grenoble + str. Cuza Vodă – 17.05.2020 /17:22/Anonim

Gepostet von StopHam Moldova am Dienstag, 19. Mai 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: