in , ,

(update) Cazul curselor ilegale în apropiere de Aeroport. Şeful INSP: “Persoanele implicate vor fi trase la răspundere”

(update) Şeful INSP a declarat acum câteva minute într-un briefing de presă că acest caz a fost înregistrat şi că urmează a fi luate măsuri. Sergiu Paiu i-a numit pe toţi participanţii care apar în imagini nişte iresponsabili. Persoanele implicate vor fi trase la răspundere.


(video) Incredibil! La câteva ore după accidentul cumplit s-au organizat alte curse ilegale în drum spre Aeroport!

Unii șoferi din Moldova nu învață din greșelile altora. Dacă în noaptea de sâmbătă spre duminică am fost martorii unui accident cumplit pe bulevardul Ștefan cel Mare, care s-a soldat cu decesul a două persoane, atunci deja în seara zilei de duminică, alți tineri au organizat curse ilegale în drum spre Aeroport.

La această întâlnire, care a fost organizată în regiunea Metro 2, în direcția Aeroportului, s-au prezentat mai mulți proprietari de automobile care au avut grijă să organizeze burnout-uri și nu în ultimul rând cel puțin o cursă ilegală.

Așa cum obișnuiesc tinerii în ziua de astăzi toate imaginile au fost plasate în stories pe un cont de Instagram.

Atenţie, imaginile pot conţine cuvinte necenzurate!

Curse ilegale. Chișinău. 17 mai 2020

Curse ilegale. Chișinău. 17 mai 2020din stories-urile lui stefan didilica

Gepostet von Reforma poliției? Nu, n-am auzit am Sonntag, 17. Mai 2020

Victor Fainescu îndeamnă posesorii de băhe și mărsuri să se adune la aeroport. 17 mai 2020

Gepostet von Reforma poliției? Nu, n-am auzit am Sonntag, 17. Mai 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote