in

(video) Incredibil. Un tren lovește o mașină la 110 km/h în Marea Britanie

Caz mai puțin obișnuit în Marea Britanie unde șoferul unui Opel Insignia a intrat printr-un mod spectaculos pe șinile de calea ferată. Partea proastă este că acesta nu și-a dorit să le traverseze, dar să meargă de-a lungul lor, iar astfel nu a durat prea mult până a avut loc un accident.

accident uk

Ideea este că din spatele mașinii a venit cu o viteză de 112 km/h un tren de mare viteză care a acroșat din plin mașina. Din fericire nimeni din tren sau din mașină nu a avut de suferit, chiar dacă cea din urmă a fost distrusă în totalitate. Adevărul este că și trenul a fost șifonat semnificativ, iar acum șoferul mașinii va trebui să găsească în jur de 805.000 de euro pentru a acoperi costurile de reparație. Însă acesta nu va trebui să achite imediat nota de plată pentru că o perioadă de timp se va afla după gratii.

Train smashes into car near level crossing in Burton-upon-Trent

Somehow, this car was driven onto the tracks, resulting in a collision with a train at 70mph. Incredibly no-one was hurt but the smash resulted in £650,000 of damage.Today we're releasing the train driver's cabin footage as the driver of the car was given a lengthy prison sentence BTPne.ws/burtoncrash

Gepostet von British Transport Police am Freitag, 8. April 2016