in , ,

AngryAngry LOLLOL LoveLove OMGOMG COOLCOOL WTFWTF

(video) Într-o intersecţie din Chişinău, o şoferiţă i-a numit “frumos” pe şase colegi din trafic. Motivul indignării

O şoferiţă din Chişinău a rămas indignată la maxim după ce mai mulţi şoferi au considerat-o indirect pe aceasta şi pe toţi cei care s-au oprit regulamentar în urma sa, la semafor, nişte nătângi. S-a întâmplat situaţia de curând la intersecția străzii Ismail cu bd. Dimitrie Cantemir.

Oprindu-se prima regulamentar la semafor pentru a face manevra la stânga, la scurt timp în faţa sa au apărut nu unul sau doi, ci tocmai şase automobiliști care la fel îşi doreau să meargă în aceeaşi direcţie, doar că mai repede, ieşind din limitele normalului şi blocând intersecţia.

Văzând ce se întâmplă, femeia a început să le de-a “calificări” printr-o serie de cuvinte necenzurate, toate înregistrate de cameră. La scurt timp imaginile au devenit virale într-un grup de pe o reţea de socializare.

Ulterior autorul imaginilor le-a eliminat pentru că mulţi internauţi s-au plâns în comentarii pe limbajul necenzurat, mai ales auzit din partea unei femei. Totuşi, aceasta susţine că trebuie de pus lucrurile la locul lor în această intersecţie.

Screenshot 3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!