in ,

(video) Investigaţie în Ucraina. O pensionară în vârstă de 75 de ani deţine un Rolls-Royce Wraith

Descoperire senzaţională în Ucraina. Un coupe Rolls-Royce Wraith, în valoare de peste 350.000 de dolari, este deţinut de o pensionară din regiunea de nord-vest a ţării Volînia.

În registrul Ministerului Afacerilor Interne local, mașina este înregistrată pe numele Mariei Zabrovarnaia în vârstă de 75 de ani. Jurnaliştii nu au ezitat să realizeze o investigaţie pentru a afla mai multe detalii curioase.

Pe scurt, presa nu a găsit-o pe femeia în vârstă pentru a face declaraţii, însă a dat de rudele sale care sunt nişte persoane interesante. Oleg Zabrovarnîi, fiul doamnei Maria, trăiește într-un cartier prestigios din Lvov, într-o casă scumpă. Contactat, el nu a infirmat informația că mama lui este proprietar de Rolls-Royce, dar a spus că mașina nu este folosită de el, ci de un om de afaceri al cărui nume nu a fost comunicat.

Olesea Zabrovarnaia, soția lui Oleg Zabrovarnîi, a lucrat în calitate de ofițer vamal timp de 20 de ani. În prezent este șef al departamentului de vămuire numărul 4 din Ravi-Ruska, un oraş de la frontiera Ucrainei cu Polonia.

Jurnaliștii de investigaţie au încercat să afle dacă femeia are vreo legătură cu maşina de elită a soacrei sale. Invitată la un dialog, aceasta a venit într-un restaurant cu doi avocaţi şi cu încă un bărbat care filma totul. Când a venit vorba despre Rolls-Royce, Olesea Zabrovarnaia a evitat agresiv răspunsurile și a început să amenințe jurnaliștii.

Vezi şi: (foto/video) Uimitor. O bătrână de 81 de ani din Polonia are în garaj şi conduce un sportcar

Maşina în cauză, surprinsă pe străzile oraşului Strîi, regiunea Lvov

Olesea Zabrovarnaia şi-a făcut deja o imagine publică, după ce a apărut în mai multe scandaluri legate de averea pe care o deţine. De exemplu, anul trecut, ea nu ar fi declarat un imobil din Lvov cu o suprafaţă ce depăşeşte 500 de metri pătrați şi care ulterior a fost vândut pentru 11 milioane de hrivne. În schimb, în declaraţia de avere s-au menţionat alte două maşini: un SUV Mercedes-Benz şi un Audi.

Jurnaliştii au mai aflat că salariul Olesei Zabrovarnaia este de 6.000 de hrivne pe lună (230 de dolari). Deci, se ridică întrebarea logică: de unde a luat bani pentru a cumpăra şi a întreţine o casă de lux, dar şi un Mercedes şi un Audi, unde mai pui şi un Rolls-Royce Wraith. Declarația de avere a acesteia nu indică nicio sursă suplimentară de venit, cum ar fi afaceri. Se pare că angajata Serviciului Vamal mai are încă multe secrete.

Potrivit portalului Autogespot, în Ucraina sunt înmatriculate cel puţin cinci exemplare Rolls-Royce Wraith.

Vezi şi: (foto) În Ucraina se vinde un rar Mercedes-Benz SL 73 AMG. Doar 85 au fost făcute vreodată

Iti place articolul?