in ,

(video) Istanbul: Un turc a fost amendat pentru că vindea ilegal pepeni verzi, din portbagajul unui Lamborghini

Poliția turcă a amendat un bărbat care vindea pe o stradă din Istanbul pepeni verzi pentru 5 lire kilogramul (puţin peste 11 lei moldoveneşti, la cursul de schimb actual).

Nu ar fi fost o ştire asta dacă nu am fi aflat şi noi din ce maşină anume o făcea. Fructele se găseau în portbagajul de sub capota unui Lamborghini Aventador cu minim 700 de CP!

Conform informaţiilor disponibile, situaţia fiind pe larg mediatizată mai în orice buletin de ştiri de la orice post TV din Turcia, comerţul stradal, dar chiar direct în stradă, a fost organizat în ziua de 2 septembrie.

Imaginile video în cauză au ajuns şi în atenţia poliţiei locale, motiv pentru care posesorul maşinii a fost dat în căutare în baza plăcuţelor cu numere de înmatriculare.

Când a fost identificat, acesta a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 165 de dolari SUA pentru „utilizarea unui vehicul cu un alt motiv decât cel menționat în permisul de conducere auto”. Mai mult, i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 15 zile.

Conducătorul maşinii care apare în imagini s-a dovedit a fi un vlogger de origine iraniană care își transmitea acțiunile pe rețelele de socializare.

Conform Hürriyet Daily News, în Turcia, din cauza taxelor mari, preţul unui Lamborghini Aventador la mâna a doua poate ajunge la aproximativ 5.000.000 de lire turceşti (670.000 de dolari SUA).

Vezi şi: