in ,

(video) Jon Olsson şi-a primit noua maşină, un Huracan cu 800 CP şi portbagaj pe acoperiş

Cunoscutul schior suedez Jon Olsson, care deţine o colecţie de automobile sportive, şi-a prezentat noua maşină care i-a venit fost adusă recent în urma unei comenzi. Este vorba despre un supercar Lamborghini Huracan modificat.

Ca şi alte bijuterii care îi aparţin, coupeul a fost camuflat cu autocolante şi dotat cu un portbagaj pe acoperiş făcut din fibră de carbon.

De modificarea componentelor tehnice ale acestui Lamborghini Huracan s-a ocupat atelierul Stertman Motorsport. Propulsorul cu 10 cilindri de 5.2 litri a primit un turbo compresor mecanic, cu ajutorul căruia puterea a crescut de la 610 la 800 de cai.

Mai mult, maşina a primit un sistem de evacuare a gazelor de eşapament de la Akrapovic, o suspensie care micşorează garda la sol K&W şi o serie de elemente din fibră de carbon ale kitului exterior aerodinamic.

jon-olsson-huracan-camoflage-7

Potrivit lui Olsson, modificările pentru acest supercar nu s-au încheiat. Acesta dă asigurări că atunci când maşina va fi gata, Huracan-ul său va fi cel mai rapid din Europa.

Acum coupeul poate accelera de la 100 la 200 de km/h în 5.3 secunde (Bugatti Veyron face acelaşi sprint în 5.0 secunde), însă în viitorul apropiat automobilul va fi şi mai rapid.

La sfârşitul anului trecut, una dintre maşinile schiorului, un Audi RS6 făcut în stilul maşinilor DTM, a fost furat şi ulterior incendiat. Olsson a mai condus versiuni speciale ale Audi R8, Lamborghini Gallardo, Nissan GT-R şi Lamborghini Murcielago.

Vezi şi: (video) Cu un Lamborghini pe vârful unui munte înzăpezit? Nimic mai simplu pentru Jon Olsson

jon-olsson-huracan-camoflage-16

jon-olsson-huracan-camoflage-4

jon-olsson-huracan-camoflage-3

jon-olsson-huracan-camoflage-6

jon-olsson-huracan-camoflage-8

jon-olsson-huracan-camoflage-5

jon-olsson-huracan-camoflage-2