in

(video) Ken Block şi-a prăjit o nalbă deasupra unui motor V8 cu 1400 de cai putere

Pilotul american Ken Block a publicat un videoclip teaser în care ne arată o nouă versiune a muscle-car-ului pentru drift Hoonicorn.

Puterea motorului monstru V8 de 6.7 litri volum a crescut de la 845 la 1.400 de cai putere datorită instalării a două turbocompresoare marca Garrett.

hoonicorn_jump

Pentru ca să ne demonstreze că propulsorul are o putere imensă, pilotul şi-a prăjit o nalbă pe una din cele două ţevi ale eşapamentului. Flăcările ieşite pe acolo au fost într-atât de puternice, încât nalba a sărit de pe o furcă metalică.

Mai multe informaţii şi imagini despre noul Hoonicorn ar trebui să fie publicate în aceste zile.

Amintim că primul Hoonicorn făcut în stilul unui Ford Mustang din 1965 a fost filmat în cea de-a şapte parte Gymkhana, În a opta parte Ken Block a mers la volanul unui Ford Fiesta, iar cel mai recent cu un Ford Focus RS.

Vezi şi: (video) Ken Block ne invită să savurăm Gymkhana 9 – o nouă doză de adrenalină

Vezi şi: (video) Nebunie totală! Ken Block şi echipa sa prezintă Gymkhana 8

Hoonicorn V2: turbo marshmallow roast

Hoonicorn V2: see and (more importantly) HEAR the sounds of two turbos bolted to a methanol-fed V8. And since it shoots fire, I thought it would be perfect for a quick marshmallow roast last night! A 1400 horsepower marshmallow roast. All filmed with GoPro Hero5. #twinturbo #AWD #hoonicornboostedonmeth #1400hp #methmallows #HoonicornV2

Gepostet von Ken Block am Dienstag, 11. Oktober 2016

Iti place articolul?