in ,

COOLCOOL LOLLOL OMGOMG LoveLove

(video) KIA a recurs la un truc periculos pentru a promova noul K5

Divizia americană a KIA Motors a decis să realizeze un truc destul de periculos, ca parte a unei campanii de promovare a proaspătului sedan K5 lansat local. Cu un exemplar modificat s-a făcut o întoarcere la 360 de grade, în aer, în cadrul unei salt de pe o rampă.

În iulie, brandul a mai folosit modelul pentru un alt truc cu implicarea a trei exemplare K5, două dintre care au sărit unul spre altul pe o rampă de 10 metri, iar a treia maşină a făcut concomitent în întoarcere la 180 de grade sub ele.

Şi dacă atunci a fost “floare la ureche”, acum sarcina a fost mai complicată. După salt, mașina a aterizat pe partea stângă a rampei, a lovit ușor bara de protecție frontală și chiar a fost aproape de răsturnare, însă ideea a fost realizată cu succes.

În imagini este o KIA K5 GT, echipată cu un motor turbo de 2.5 litri şi cu 290 CP. Spre deosebire de un model de serie, acest exemplare are instalat un scaun de curse, centuri de siguranţă în cinci puncte, o cuşcă de protecţie, dar şi alte elemente de protecţie a elementelor vitale de sub maşină. În plus, airbag-urile au fost deconectate pentru a nu se declanşa în momentul impactului cu solul, ceea ce ar fi fost un impediment pentru şofer.

Vezi şi: