in , ,

(video) La Salonul Auto de la Los Angeles Jaguar ar putea prezenta prima maşină electrică din istoria sa

Compania Jaguar a publicat pe contul său de Twitter un scurt videoclip în care anunţă despre lansarea unei maşini la Salonul Auto de la Los Angeles.

Informaţiile preliminare spun că la eveniment va fi prezentat în premieră mondială primul electrocar din istoria mărcii britanice.

Aceleaşi informaţii neoficiale arată că noutatea va fi construită pe baza crossoverului F-Pace prezentat în toamna anului 2015. Maşina va fi în faza de concept şi ar putea fi numită I-Pace, nume înregistrat de Jaguar la începutul anului 2016.

Vezi şi: (foto) Schimbare de situaţie. Iată cu ce maşini ne va surprinde în viitor cei de la Jaguar

FOTO: autocar.co.uk (Acesta este prototipul electric F-Pace care a fost surprins la teste în luna septembrie a acestui an)
FOTO: autocar.co.uk (Acesta este prototipul electric F-Pace care a fost surprins la teste în luna septembrie a acestui an)

Versiunea de serie a prototipului pe care îl vom vedea peste câteva zile va fi lansat în 2018-2019 şi va concura direct cu Tesla Model X, dar şi viitoarele maşini de teren electrice care au fost anunţate anterior de Mercedes-Benz şi Audi.

Energia stocată în acumulatori ar trebui să asigure o autonomie de 480 kilometri.

Vezi şi: (video) Test Drive: Jaguar F-Pace

Iti place articolul?