in , ,

(video) La un pas de accident. Cum un şofer era să intre într-un Mercedes condus de o femeie

Deplasarea prin intersecţii cu sens giratoriu poate fi periculoasă pentru conducătorii auto care nu cunosc regulile de traversare a acestora, însă unii nu ţin cont de ele şi nici nu le pasă dacă generează situaţii de accident. Printre aceştia se numără şi o şoferiţă cu Mercedes.

https://www.youtube.com/watch?v=HgxteUa1Z2M

Un alt şofer care s-a angajat că parcurgă intersecţia de pe strada Petricani a fost la un pas să-şi avarieze maşina înainte de a ajunge la locul de muncă. Situaţia a fost surprinsă de o cameră de bord.

“Doamna de la volan face dreapta de pe ultima bandă, la intrarea în sensul giratoriu de la Supraten (str. Petricani). Dacă nu frânam era accident. Nici măcar nu a semnalizat direcţia în care o ia”, a declarat bărbatul.

Nu este pentru prima dată când acolo se produc asemenea situaţii de accident. Experienţe similare le-au trăit şi alţi şoferi din capitală.

Vezi şi: (video) Chişinău: Accident evitat la limită. Un şofer îi taie calea altuia la un sens giratoriu

Vezi şi: (video) O şoferiţă din Chişinău s-a pomenit în faţă cu o camionetă care îi taie calea

Vezi şi: (foto) Două accidente rutiere în Chişinău, în acelaşi loc, la câteva minute distanţă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe