in , ,

(video) La un pas de tragedie lângă o şcoală din sectorul Buiucani! Un pieton nici nu a sesizat pericolul

Incredibil de revoltător! Cam astfel s-ar putea descrie situaţia care a fost surprinsă de o cameră de bord în amiaza zilei de astăzi. După văzul acestora, mai mulţi internauţi cer depistarea şi pedepsirea şoferului teribilist din imagini.

Pe o trecere pentru pietoni de pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani, în apropiere de o şcoală, un adolescent a fost la un pas de a fi luat brutal pe capota unui automobil care nu s-a oprit să-i cedeze trecerea, aşa cum a făcut conducătorul auto din maşina în care este montată camera de bord.

Mai mult, imaginile arată că băiatul nu numai că nu a întors capul pentru ca să se asigure de trecerea în siguranţă, ci nici măcar nu a sesizat pericolul care se apropie, până la urmă ajungând de cealaltă parte a străzii practic neclintit. În întâmpinarea lui au trecut în sens opus strada o mamă cu un copil şi este dificil de imaginat ce s-ar fi întâmplat dacă toţi pietonii urmau să traverseze carosabilul cu doar câteva fracţiuni de secundă mai devreme.

“Pelivan vs Suceava, probabil a fost FEE 387 (numărul maşinii). Poliţia, Primăria!!!, faceți odată ceva cu trecerile acestea pentru pietoni (faceți insule de siguranță, limitatoare de viteză, luați permisele, pedepsiți usturător), căci totul este demult clar cu unii concetăţeni.

Cum eu pot trimite copilul meu la școală când văd aşa ceva??? În preajmă sunt două şcoli şi o gradiniţă, zilnic trec sute de copii pe acolo. Pentru cei care circulă aşa, vă doresc ca pe copiii voștri și cei apropiați să-i păzească Cel de Sus de aşa ca voi”, a comentat indignat martorul ocular.

INSP s-a autosesizat pe marginea acestei situaţii! Şoferul urmează a fi identificat şi tras la răspundere!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!