in ,

(video) Lamborghini Urus include regimul Corsa şi ne arată designul său exterior

Lamborghini a făcut public un alt filmuleţ dedicat noului şi primului SSUV (Super Sport Utility Vehicle) – Lamborghini Urus. Compania doreşte să ne demonstreze cum se va deplasa maşina când va avea regimul de rulare Corsa inclus.

Mai mult, pentru prima dată vedem în mod oficial mai multe detalii de la interior, dar şi designul exterior agresiv al noului Urus, arătat pe ecranul sistemului multimedia!

Lamborghini ne-a mai dat de înţeles că viitorii proprietari se vor putea bucura de prezenţa unui sistem audio de calitate, furnizat de Bang & Olufsen, dar şi de utilizarea uşoară a unor funcţii a maşinii prin intermediul unui alt ecran de pe consola centrală, foarte familiar cu ceea ce am văzut pe noul Audi A8.

Comutarea regimurilor de rulare se va face printr-un sistem numit Anima (din italiană se traduce ca şi „suflet”). În total vor fi disponibile şase regimuri: Strada (șosea), Sport (sport), Corsa (cursă), Sabbia (nisip/deşert), Terra (sol) și Neve (zăpadă). Ultimile trei nu au fost folosite niciodată pe alte modele ale mărcii.

Vezi şi: (video) Lamborghini a început campania de promovare a primului SSUV. Primul teaser cu noul Urus

Vezi şi: (video) Lamborghini Urus include al doilea regim Neve şi derapează frumos pe zăpadă

Vezi şi: (video) Noul SSUV Lamborghini Urus va putea merge prin off-road cu peste 150 de km/h

Vezi şi: (foto) Interiorul noului SSUV Lamborghini Urus a fost deconspirat

Deocamdată nu există nicio scurgere de informaţii oficiale privind caracteristicile tehnice ale noului Lamborghini Urus. Premiera sa va avea loc pe 4 decembrie 2017.