in , , ,

(video) Land Rover-ul ideal: nouă locuri pentru pasageri, şase roţi şi capabil de off-road

Atelierul de tuning Kahn Design a pregătit o versiune cu ampatament mărit pentru Land Rover-ul său cu şase roţi. Noul model a fost numit Flying Huntsman 6X6 Civilian Carrier şi a fost prezent la Salonul Auto de la Geneva.

Tunerul britanic nu a furnizat informații detaliate despre motorul instalat pe Civilian Carrier, însă ştim că este un TDCI de 2.2 litri. Amintim că versiunea sa anterioară era echipată cu un V8 LS3 de 6.2 litri de la Chevrolet Corvette și Camaro SS din generația precedentă, care produce 430 CP.

Judecând după imaginile publicate, mașina are o cutie de viteze manuală cu șase trepte. De asemenea, producătorul anunță că va avea diferențiale cu blocare, un şasiu întărit şi mecanisme de frânare performante pentru a crește capacitatea de rulare în off-road.

Deși Civilian Carrier are la bază un Land Rover Defender, acesta este cu 880 mm mai lung şi a primit numeroase detalii noi la exterior. În special, vorbim despre o nouă grilă a radiatorului, faruri LED, aripi frontale modificate cu guri de ventilație încorporate, praguri şi o vopsea Volcanic Rock pentru caroserie.

Toate roţile au jante de 18 inci Huntsman în anvelope Cooper LTZ 275/55/20, furnizate de partenerul Cooper Tire.

În total există 9 scaune pentru pasageri, toate reglabile în mai multe direcţii şi confortabile. Acoperișul panoramic include două secţiuni pentru compartimentul posterior şi o trapă pentru cel frontal.

Vezi şi: Kahn Design îşi ia rămas bun de la Defender, creând o versiune specială a tot-terenului (foto)

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Kahn Design a adus în libertate „felina cu dinţi de sabie”

De producţia unui astfel de off-roader se va ocupa subdiviziunea atelierului Chelsea Truck Company. Chiar dacă la standul Kahn de la Salonul Auto de la Geneva a fost adus un prototip, deja sunt acceptate comenzi.

Costul unui Flying Huntsman 6X6 Civilian porneşte de la 199.995 de lire sterline.

GALERIE FOTO: