in , ,

(video) Lewis Hamilton, mai aproape de a cuceri titlul de campion după ce a câştigat la Suzuka

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, iar victoria l-a adus mult mai aproape de cel de-al 4-lea titlu mondial din carieră. Pilotul Mercedes s-a impus cu plecare din pole-position și s-a poziționat în fața plutonului la intrarea în primul viraj.

*Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

De cealaltă parte, rivalul său Sebastian Vettel, în primele minute ale Grand Prix-ului a anunțat echipa că motorul nu mai funcționează în regim normal. La intrarea în turul 5, Vettel a intrat la boxe și imediat a fost anunțat abandonul germanului, precizează digisport.ro

Max Verstappen, pilot Red Bull, aflat în urma lui Hamilton, a reușit să intre în zona de atac cu sistemul DRS, însă niciodată nu a putut să treacă de liderul clasamentului general.

Hamilton a câștigat pentru a treia oară în carieră la Suzuka și a fost urmat de Verstappen și colegul acestuia, Daniel Ricciardo.

În clasamentul general, înaintea ultimelor patru Mari Premii, diferența dintre Hamilton și Vettel este de 59 de puncte.

Următoarea etapă din Formula 1 va avea loc în alt capăt de lume, tocmai în Statele Unite ale Americii, în zilele de 20-22 octombrie 2017.

https://youtu.be/x7vVGftLaso

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?