in ,

(video) Los Angeles 2017: Mopar a construit un Jeep Wrangler Rubicon exclusiv

Atelierul de tuning “de casă” al concernului FCA, Mopar, a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un exclusiv Jeep Wrangler Rubicon de nouă generaţie. Maşina de teren prezintă câteva din cele 200 de accesorii şi componente de performanţă pe care Mopar le-a pregătit special pentru acest model.

Toate detaliile despre noul Wrangler: (video) Los Angeles 2017: Premieră – Noul Jeep Wrangler poate fi dotat cu anvelope de 84 de cm în diametru

În primul rând ies în evidenţă nişte uși detaşabile fabricate din ţevi de oțel cu un diametru de doi inci, culoarea verde specială a caroseriei Mojito Green, praguri Jeep Performance Parts cu un strat de protecţie mai rezistent, grilă neagră a radiatorului, un troliu rezistent la umiditate Mopar Warn cu o construcție turnată, cu un cablu sintetic și cu o telecomandă pentru gestionarea de la distanță.

Pe Wrangler Rubicon a fost instalat de asemenea un kit pentru creșterea gărzii la sol cu 5 cm și nişte roţi cu jante din aluminiu de 17 inci, cu anvelope de 35 inci BFGoodrich KM2 pentru off-road.

Mai există corpuri de iluminat suplimentare pe bază de LED-uri de înaltă calitate şi un centru de distribuție a energiei pentru conectarea diverselor echipamente opționale.

În preajma capotei noului Jeep Wrangler Rubicon poate fi montat un snorkel în combinaţie cu un sistem de admisie aerului rece mai eficient, astfel încât motorul să funcționeze normal în timp ce traversează vaduri de apă.

Un alt accesoriu este o placă montată pe uşa portbagajului, de care se pot ataşa diverse cutii cu scule, roata de rezervă şi alte lucruri.

În cabină există seturi de accesorii pentru off-road și un kit de prim ajutor de la Mopar. Pe spetezele scaunelor există spaţii suplimentare de depozitare, iar mânerele au o aderență îmbunătățită. Pasagerii vor sta cu picioarele pe nişte covoraşe exclusive, adaptate pentru diferite condiții meteorologice și cu un sistem de evacuare a apei și murdăriei acumulate pe acestea, fără a fi nevoie să le scoateți.

De asemenea, au fost instalate scaune speciale din piele Katzkin (impermeabile) cu logo-ul Jeep brodat cu o cusătură specială. Ecranul sistemului multimedia Uconnect de 8.4 inci nu se poate strica uşor datorită unui strat de protecţie.

Se menţionează că toate accesoriile şi componentele oferite de Mopar pentru noul Wrangler au fost dezvoltate şi testate timp de 100.000 de ore.

Iti place articolul?