in , ,

(video) Mai multe versiuni ale noului Mercedes-Benz A-Class au fost văzute la teste pe Nurburging

În anul 2018, compania Mercedes-Benz se pregătește să prezinte o linie întreagă de mașini noi, printre care și a patra generaţie a modelului A-Class. Până atunci germanii mai fac setările necesare şi testează hatchback-ul, mai multe versiuni ale acestuia fiind surprinse lângă şi pe circuitul Nurburgring.

Vezi şi: Imagini spion: Creatorii noului Mercedes-AMG A45 se inspiră din formele lui Concept A Sedan

Concomitent, fotografii Automedia ne-au expediat un nou set de imagini spion cu noul A-Class, unde automobilului i se conturează cel mai bine formele în bătaia soarelui. Totodată, prototipul surprins acum este cel mai puţin camuflat dintre toate pe care le-am văzut până acum.

Putem observa că partea din față a caroseriei a împrumutat multe caracteristici stilistice de la Concept A Sedan. Hatchback-ul are  blocuri optice înguste asemănătoare, o grilă a radiatorului mai agresivă și mai multe linii ascuțite.

Iată cum ar putea arăta modelul în nişte imagini de tip render:

Vezi şi: (foto) Şeful Daimler s-a fotografiat alături de noul A-Class şi a făcut imaginile publice

Anterior, reprezentanții companiei Mercedes-Benz au anunţat că noul A-Class va face un mare pas înainte în ceea ce privește productivitatea și nivelul de lux. Este de așteptat ca noul hatchback să primească o gamă largă de opțiuni electronice, precum și un panou de bord complet digital.

În plus, modelul va fi echipat cu funcții autonome de nivelul doi și cu cel mai nou sistem multimedia Command 5.

Vezi şi: Imagini spion: Surse din Occident au anunţat când va fi prezentat noul Mercedes-Benz A-Class

În ceea ce privește specificațiile tehnice, noul model în versiunea de bază va primi un motor pe benzină de 1.4 litri, dezvoltat în colaborare cu Renault, iar pentru variante mai scumpe se pregătesc motoarele de 1.6 și 2.0 litri. Mercedes-AMG A45 va primi din start sub capotă 400 de CP.

Vezi şi: Imagini spion: Noul Mercedes-AMG A45 ar putea ieşi pe piaţă în două versiuni

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?