in , ,

(video) Maşina visurilor tale: ScienceofSpeed a pregătit un coupe Acura NSX pentru SEMA

Atelierul de tuning ScienceofSpeed, originar din Arizona şi care în ultimii 16 ani modifică doar modele Honda S2000 şi Acura NSX, prezintă cel mai nou proiect.

Americanii au decis că versiunea standard a coupeului sport nu este destul de impresionantă, astfel că au realizat o mașină de vis care va fi prezentată public la show-ul de tuning SEMA, începând cu ziua de astăzi.

ScienceofSpeed, creat în 2001 cu sediul în Arizona, este bine cunoscut printre proprietarii și fanii modelului NSX. Acum, tunerii au preluat a doua generație a coupeului Acura, iar rezultatul muncii lor a fost numit Dream Project. Automobilul s-a ales cu un complex de update-uri tehnice și stilistice.

Vezi şi: Ştiai asta? Care este cel mai scump automobil produs în prezent pe teritoriul Statelor Unite ale Americii

Specialiștii atelierului s-au apucat în primul rând de creșterea puterii unităţii de propulsie hibride. Cu acest scop, mașina a fost echipată cu un nou sistem de evacuare cu țevi de distribuție eficiente, oferind acestui NSX un timbru adânc. De asemenea, a fost modificat intercooler-ul.

Toate acestea au permis ca Dream Project NSX să genereze cu 37 CP și 42 Nm mai mult, în sumă 610 CP și 687 Nm.

Vezi şi: Primul exemplar Acura NSX a fost vândut cu un preţ de 8 ori mai mare decât cel de bază (foto)

ScienceofSpeed a lucrat şi la suspensia maşinii, inclusiv la capacitatea de a-i fi micşorată garda la sol cu aproximativ 25 mm. Pentru a evita deteriorările, coupeul este dotat cu senzori și un sistem de la iLift, capabil să ridice partea frontală a autovehiculului cu aproximativ 50 mm atunci când sunt detectate obstacole.

Jantele ultra-ușoare Advan şi anvelopele Pirelli încheie lista actualizărilor legate de manevrabilitate.

Iar pentru a-i îmbunătăți proprietățile aerodinamice ale acestui NSX Dream Project, a fost instalat un kit exterior în stilul maşinilor sport din categoria GT3, care include guri aerodinamice largi în bara de protecţie posterioară, praguri mai late din fibră de carbon, un eleron masiv și un difuzor în spate.

Acoperișul negru lucios este făcut în stilul celui prezent pe modelul NSX de primă generaţie, iar pentru decorul habitaclului a fost aleasă o schemă de culori albăstrie-neagră, cu scaune speciale de la Recaro și panouri ale ușilor cu accente albastre. Pe planşa de bord a mai apărut un ecran multifuncțional OLED gaugeART pe care sunt afişate diverse informaţii tehnice.

Moldovenii care se află în prezent pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii pot merge în Las Vegas în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie pentru a vedea pe viu unele dintre cele mai tari proiecte de tuning din lume.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?