in , ,

(video) McLaren a făcut la comandă un 720S unic a cărui culoare nu mai poate fi reprodusă

Atelierul de tuning McLaren Special Operations a pregătit o versiune specială a celui mai nou supercar din gama constructorului britanic, care a putut fi văzută la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Un unic supercar 720S a fost făcut la comanda filantropului şi colecţionarului de automobile Michael Fux.

Culoarea maşinii arată deja că aceasta a fost făcută în urma unei comenzi individuale, disponibilă prin subdiviziunea Special Operations pentru toţi clienţii McLaren. Această nuanţă roz-violetă a fost făcută iniţial de Rolls-Royce, iar ulterior a fost modificată de MSO.

Apropo, Michael Fux deţine drepturile exclusive asupra acestei culori şi nimeni altcineva nu o mai poate alege pe vreo maşină McLaren!

Nuanţa exclusivă este prezentă şi pe jantele uşoare care sunt vopsite într-o culoare care imită platina. În habitaclu de asemenea există inserţii vopsite în această nuanţă (pe uşi, volan şi pe oglinda retrovizoare).

Toate celelalte suprafețe sunt acoperite cu piele de culoare albă, cu cusături de culoare albă şi inserţii din fibră de carbon. Până şi covoraşele din Alcantara sunt de culoare albă, inclusiv cusăturile.

Pe lângă toate cele menţionate mai sus, aflăm că proprietarul şi-a comandat câteva elemente din carbon din catalogul MSO care se pot regăsi pe caroserie, în timp ce marginile geamurilor şi terminaţiile eşapamentului sunt vopsite în culoarea gri numită Stealth.

Michael Fux are în colecţie mai multe automobile ale mărcii, însă acest 720S este cea mai recentă achiziţie. Preţul final al comenzii nu a fost dezvăluit, însă un McLaren 720S standard, în nivel de echipare Luxury cum este acesta, costă de la 218.020 lire sterline.

Iti place articolul?