in , ,

(video) Merge la roşu şi nu-i pasă de nimic. Un şofer din Chişinău, prins la o a doua încălcare

Şoferul unui Renault Megane hatchback a fost văzut cum încalcă Regulile de circulaţie rutieră ziua-n amiaza mare. Culoarea roşie a semaforului nu a fost o prioritate pentru acesta.

Screenshot_34

Probabil, conducătorul a uitat că indicaţiile semaforului au o prioritate mai mare decât semnul “Cedează trecerea”. Iniţial a cedat trecerea unui pieton, apoi maşinilor de pe drumul cu prioritate şi ulterior a efectuat manevra neregulamentară.

Totul s-a întâmplat ieri, 8 iunie, între orele 13:00 şi 14:00, la intersecţia străzilor Ismail şi Alexandru Hâjdeu. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui martor ocular şi au fost trimise la adresa redacţiei noastre.

Cititorul nostru s-a indignat că şoferul este deja la o a doua încălcare de acest gen, fiind văzut că încalcă şi la o altă intersecţie. Totodată, martorul ocular speră că poliţia va reacţiona în acest caz.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].

Iti place articolul?