in , ,

LOLLOL COOLCOOL WTFWTF OMGOMG

(video) Minsk: Un rus beat a urinat pe un Lamborghini, după care i-a spart un geam cu un tomberon

Să vezi şi să nu crezi! Un incident neobișnuit a avut loc în oraşul Minsk, capitala Belarusului, acolo unde un bărbat originar din Rusia, în semn de protest, a urinat pe el, după care l-a spart.

S-a întâmplat totul încă în ziua de 24 iunie, însă presa locală a aflat despre situaţie şi a relatat-o abia după două zile.

Potrivit informaţiilor oficiale disponibile, tânărul în vârstă de 26 de ani din Arhangelsk, Federaţia Rusă, consuma băuturi alcoolice şi se plimba pe bd. Independenţei din oraş. La un moment dat, a observat în parcul unui centru comercial (anume) un Lamborghini Aventador, pe care a decis “să-şi facă treburile”.

Ulterior, în mâinile bărbatului a ajuns un tomberon de gunoi, care l-a folosit pentru a sparge agresiv geamul portierei stângi. Ajuns în habitaclu, potrivit poliţiei, a fumat o ţigară, iar mucul l-a stins de scaun.

Aşa s-a întâmplat că un echipaj de patrulare a trecut prin preajmă şi l-a prins în flagrant la locul faptei. Acțiunile i-au fost surprinse şi de o cameră de supraveghere.

Ulterior, în cadrul audierii, tipul nu a negat implicarea sa în ceea ce a făcut și a explicat că a protestat astfel împotriva inegalității sociale! În prezent, rusul stă închis în izolator până va urma un proces în instanța de judecată.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru huliganism, iar poliţiştii mai verifică dacă nu cumva avea intenţia să fure automobilul, deşi anterior nu a avut probleme cu legea.

Proprietarul maşinii cu minim 700 de cai putere a evaluat pagubele la 32.000 de dolari.