in , , ,

(video) Momentul accidentului a fost filmat de pe camera video montată în intersecție

Un nou video a fost postat pe internet cu momentul accidentului care a avut loc în această noapte la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail.

Clipul îşi are originea din câte se pare chiar de pe una din camerele video montate în intersecție, iar astfel putem vedea cum s-a întâmplat exact accidentul.

Imaginile arată cum sedanul sport Audi S8 trece la culoarea roșie a semaforului, face o mică manevră de evitare a mașinii care cobora în direcția străzii Albișoara și imediat lovește Prius-ul care se ridica spre strada București.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?