in , ,

AngryAngry OMGOMG COOLCOOL

(video) Momentul accidentului nocturn din weekend, în care o decapotabilă a lovit în plin un pieton pe strada Calea Ieşilor

Un cititor AutoBlog.MD ne-a trimis la adresa redacţiei momentul accidentului care s-a produs în noaptea zilei de 29 august curent. Despre el poliţia a fost sesizată la ora 2:05.

Potrivit informaţiilor oficiale, impactul cutremurător s-a întâmplat pe strada Calea Ieşilor, în prejma intersecției cu strada Bariera Sculeni. Deşi este un drum bine iluminat, conducătorul unei decapotabile de marcă BMW, în vârstă de 21 de ani, a lovit brutal un pieton în vârstă de 22 de ani. Acesta din urmă trecuse strada neregulamentar, deşi la câţiva metri distanţă se afla o trecere pentru pietoni.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Şoferul riscă să fie penalizat dur. Tânărul lovit de maşină, chiar în faţa unui copil minor care îl aştepta, a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme.

Atenţie! Imagini cu impact emoţional!

Gepostet von Armand Castellano am Freitag, 28. August 2020

29.08.2020 Около 2:00 ночи, Арабы на скорости сбили пешехода. Всячески пытаются замять дело, уговаривают гаишников, ищут где есть камеры видеонаблюдения, что бы те не давали видеозаписи или удалили… BMW CZZ 007 (скорее всего машина с проката)

Gepostet von Vadik Vadik am Freitag, 28. August 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!