in , ,

LOLLOL OMGOMG COOLCOOL WTFWTF LoveLove

(video) Momentul când o Dacia înmatriculată în România este lovită de un tren în Olanda. Şoferul a plecat cu maşina avariată

O Dacia Logan înmatriculată în România a fost lovită de un tren în Olanda, după care şoferul a plecat mai departe cu maşina avariată, ca şi cum nimic nu s-a fi întâmplat grav.

Plăcuța lui de înmatriculare de pe bara de protecţie frontală a rămas la locul accidentului, astfel încât a fost identificat rapid de polițiști.

La sfârșitul săptămânii trecute, un român, la volanul unui Logan MCV a fost protagonistul unui incident rutier neobișnuit. A fost lovit de tren pentru că s-a oprit prea aproape de linia de cale ferată, după bariera coborâtă.

Din fericire nu a avut de suferit nimeni în afară de automobil şi drept urmare şi-a continuat călătoria fără ca măcar să se oprească să vadă care au fost urmările impactului, notează omroepbrabant.nl.

Loganul a fost oprit de român dincolo de bariera de la trecerea la nivel de cale ferată de la Oosterhoutseweg în Rijen. Trenul circula cu viteză mare, iar după ce a trecut se vede cum Loganul a fost avariat serios, deşi la prima vedere a fost doar atins uşor. Bara de protecție a fost desprinsă pe jumătate, resturi de caroserie erau pe drum, iar plăcuța de înmatriculare a căzut.

Poliția l-a identificat ulterior pe şofer, datorită plăcuței de înmatriculare pierdute şi găsite, fiind arestat după aproximativ o oră de la accident, în Tilburg. Agenții au confiscat și mașina. Potrivit poliției, nu s-a stabilit încă dacă bărbatul fusese în stare de ebrietate, iar trenul s-a ales doar cu câteva zgârieturi.