in , ,

AngryAngry

(video) Motivul principal şi elementar pentru care în Chişinău se înregistrează trafic îngreunat şi ambuteiaje

De ce în Chişinău se înregistrează deseori trafic îngreunat şi ambuteiaje? Este o întrebare complexă care depinde de mai mulţi factori, inclusiv de numărul de automobile care utilizează drumurile într-o anumită oră, însă motivul principal este unul pe cât se poate de evident – încălcarea regulilor de circulaţie rutieră!

Urmărind imaginile ataşate acestui articol, care arată cele mai problematice intersecții în acest sens, doar imaginaţi-vă cum s-ar desfăşura circulaţia dacă un număr mai mic sau poate chiar nul de şoferi ar respecta întocmai regulile! De exemplu, dacă cineva s-ar încadra în banda necesară pentru a vira ulterior acolo unde are nevoie, din timp, însă nu să fie mai “isteţ” şi să facă abuz de o alta.

Mesajul nostru este ca să depunem efort maxim, cu toţii împreună, pentru a schimba starea lucrurilor şi să nu ne complicăm viaţa în trafic. De asemenea, dacă observăm că cineva încalcă regulile, am face bine să îi nu imităm acţiunile pentru a depăşi mai rapid o situaţie. Doar fiind un exemplu bun unii pentru alţii am putea contribui şi la o securitate mai mare pe drumuri.

Vezi şi:

Iti place articolul?