in , ,

AngryAngry

(video) Neregulă în toată regula! Intersecţia din centrul oraşului unde poţi parca comod, deşi nu trebuie să o faci

Se ştie foarte bine că, în Chişinău şi nu numai, marea majoritate a şoferilor nu se respectă nici pe sine, dar nici pe cei din jur. Este o problemă care există şi va mai exista încă mult timp. Dacă autorităţile sunt indiferente faţă de astfel de situaţii, atunci ce să mai spui despre unii dintre cetăţenii acestei ţări.

O localnică s-a arătat indignată de un loc de parcare “comod”, pe care l-a găsit chiar în inima capitalei, de care fac abuz, zilnic, tot mai mulţi şoferi. Acesta se află chiar în intersecţia străzilor Alexandr Puşkin şi strada Columna, cu alte cuvinte chiar în drum.

Deşi există în apropiere mai multe locuri de parcare, chiar şi bine amenajate, atât în perimetrul străzilor Columna-Ştefan cel Mare, cât şi Columna-Bodoni, oricum se găsesc şoferi care vin totuşi în acest colţ de intersecţie şi îşi “trântesc” automobilele cum cade. Ce nu ar face numai ca să nu meargă pe jos alţi 5-10 metri până la destinaţia finală…

VIDEO: facebook.com/valysha17

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: