(video) No comment: Momentul când un taximetrist îşi îndoaie uşa maşinii în curtea unui bloc din Chişinău

Aceste imagini, care nu cer prea multe comentarii, au fost surprinse de două camere de supraveghere în noaptea zilei de 6 februarie. În curtea unui bloc din capitală, noaptea târziu spre dimineaţă, un taximetrist a aflat că portiera de la al său Prius nu se mai poate închide la loc după ce a fost îndoită la 180 de grade.

Din două unghiuri, camerele-i i-au surprins decizia şi manevra proastă. Dintr-un motiv necunoscut, şoferul şi-a deschis uşa pentru a putea face mai comodă pentru sine manevra de deplasare în marşarier. Totuşi, bărbatul nu a putut lua în calcul, paralel şi rapid, cât spaţiu are până la o maşină parcată în apropiere, cât de larg a deschis uşa şi ce intensitate aplică pe accelerator.

Nu am putut contacta până la această oră persoana care a postat aceste imagini în spaţiul online, pentru a afla unde exact s-a întâmplat incidentul, însă ştim că înainte ca să plece de la faţa locului stăpânul acelui SUV a ieşit la timp şi l-a prins.

https://youtu.be/OIUlOwz5uu0
VIDEO: facebook.com/lena.costin.9

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-atentie-la-masinile-parcate-pe-marginea-drumului-cum-o-soferita-a-ramas-fara-o-portiera-practic-instant/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/