in , ,

(video) Norvegia: Momentul impactului unui tren cu un camion blocat pe calea ferată

Un accident feroviar s-a produs acum câteva ore în Skien, Norvegia, cu moment al impactului surprins de o cameră video. Din circumstanţe necunoscute exact deocamdată, un camion s-a oprit şi a rămas blocat peste o trecere la nivel de cale ferată.

Cel mai probabil şoferul a încercat să treacă înainte ca barierele să închidă trecerea, însă nu a reuşit, acestea din urmă coborându-se exact după cabină.

Impactul cu trenul care se apropia nu a mai putut fi evitat. Trenul a intrat cu putere şi a avariat camionul, însă a distrus barca de pe remorca pe care o tracta. În urma coliziunii chiar şi câteva vagoane au deraiat de pe şine.

Potrivit informaţiilor din presa locală, în tren se aflau doar patru pasageri și trei membri ai personalului, şi nimeni nu a avut de suferit.

Din fericire, cei doi ocupanți ai camionului au reușit să iasă înainte de accident, însă unul dintre ei a fost la un pas să fie rănit pentru că se afla prea aproape.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) Două accidente în care două TIR-uri sunt lovite de două trenuri pe două treceri. Toate într-un stat american

(video) Momentul când tractorul unui fermier era cât pe ce să fie lovit de un tren de mare viteză

(video) Un şofer din Rusia a reuşit să iasă în ultimul moment din maşină, inainte ca să i-o lovească trenul