in ,

(video) Noua generaţie Audi Q5 va primi o suspensie pneumatică şi un sistem audio premium

Într-un nou videoclip teaser Audi ne arată că noua generaţie a crossoverului Q5 va primi o suspensie pneumatică, ca şi cea disponibilă pe SUV-ul premium Q7.

Înainte de premiera celei de-a doua generaţii Audi Q5 la Salonul Auto de la Paris, constructorul german ne arată câteva caracteristici şi tehnologii pe care le vom vedea pe noua maşină. Anterior ne-a fost demonstrat cum funcţionează blocurile optice, cum arată forma frontală a maşinii şi cât de încăpător este portbagajul.

Acum însă Audi a decis să ne atragă atenţia asupra suspensiei pneumatice, componentă care nu este disponibilă pentru generaţia actuală.

Vezi şi: (video) Audi prezintă blocurile optice frontale şi portbagajul noului crossover Q5

Această tehnologie va permite îmbunătăţirea confortului şi caracteristicile off-road ale automobilului. Deocamdată nu au fost dezvăluite detaliile tehnice ale acestei suspensii, însă se crede că aceasta va fi analogică cu cea instalată pe Audi Q7.

Pe cel mai mare SUV din gamă aceasta poate lucra în 5 regimuri: standart, allroad (+25 mm), off-road/lift (+60 mm), dynamic (-15 mm) şi loading mode (puntea din spate coboară până la 55 mm).

Amintim că a doua generaţie Audi Q5 va avea la bază o platformă MLB Evo şi se va mări în dimensiuni comparativ cu generaţia actuală. În acelaşi timp greutatea îi va scădea cu 100 de kilograme.

Habitaclul va fi mai spaţios, în special pentru pasagerii din spate datorită ampatamentului mărit. De asemenea, cât ţine de interior, acolo noul Q5 va avea instalat un sistem audio performant, care vă va face să vă simţiti ca într-o sală de concerte cu muzică clasică sau ca şi la un concert rock.

Vezi şi: (video) Audi a arătat cum vor lucra blocurile optice ale noii generaţii Q5

Iti place articolul?