in ,

(video) Noua generaţie BMW Seria 5 a primit o dată de lansare

Bavarezii de la BMW au dezvăluit data premierei noii generaţii Seria 5. Automobilul care este construit pe baza platformei CLAR va avea în arsenal câteva funcţii de condus în regim autopilot.

Five reasons to be successful: 1. Be connected. Stay tuned for more reasons for success and the unveiling of the all-new BMW 5 Series on October 13. #5reasonsforsuccess

Gepostet von BMW am Samstag, 8. Oktober 2016

Compania este încrezătoare că noua Seria 5 va fi o stea. Cel puţin despre acest lucru ne spune un teaser video în care un proprietar al noului sedan şi-a parcat maşina, iar un artist graffiti a desenat pe un perete din preajmă nişte paparazzi care fotografiau maşina.

În acelaşi timp se adevereşte şi presupunerea noastră. Noua generaţie BMW Seria 5 se lansează la 13 octombrie, pentru ca la 23 octombrie să o vedem în acţiune într-un film.

Vezi mai multe: (video) BMW va lansa din nou mici filme de acţiune după o pauză de 13 ani

Five reasons to be successful: 2. Be advanced. Stay tuned for more reasons for success and the unveiling of the all-new BMW 5 Series on October 13. #5reasonsforsuccess

Gepostet von BMW am Sonntag, 9. Oktober 2016

În total vor fi create 5 astfel de videoclipuri (două dintre care le puteţi urmări mai sus), în care BMW ne spune 5 motive pentru care noul sedan va fi popular.

Surprizele din partea BMW nu se termină aici. Nemţii au mai publicat şi câteva videoclipuri în care este demonstrat exteriorul şi interiorul automobilului.

Se aşteaptă ca noua generaţie BMW Seria 5 să fie mai lată şi mai lungă, iar acest lucru ar contribui la întărirea declaraţiei “cel mai bun în clasa sa”.

Iti place articolul?