in , , , ,

(video) Noua generaţie Hyundai i30 ne va bucura cu prezenţa sa la Salonul de la Paris

Compania Hyundai a publicat astăzi un teaser video în care practic anunţă noua generaţie a hatchback-ului i30. De fapt, primele imagini ne arată maşina din punct de vedere a designului exterior, acesta suferind schimbări majore.

Hyundai i30 va primi o grilă a radiatorului care va avea o formă trapezoidală, dar şi nişte faruri faţă care sunt mai alungite. Şi secţiunile pentru luminile de zi pe bază de LED-uri îşi vor schimba forma.

Partea posterioară a caroseriei este făcută în stilul crossoverului Tucson de generaţie nouă.

A treia generaţie Hyundai i30 va avea o versiune “fierbinte”, mai sportivă şi mai puternică, devenind astfel primul reprezentant din gama de modele modificate de sub-brandul “N”.

Informaţiile neoficiale spun că hot-hatch-ul va avea tracţiune pe puntea din faţă, iar sub capotă un motor turbo cu patru cilindri de 2.0 litri volum. Agregatul va genera 260 CP şi 310 Nm de cuplu.

Maşina despre care am scris mai sus se va lansa cel mai probabil în 2017 şi va fi oferită cu transmisie manuală cu şase trepte. În 2018 va apărea şi o versiune cu transmisie automată. Nu este exclus ca Hyundai să-i adauge opţional şi o tracţiune integrală.

Premiera noii generaţii Hyundai i30 va avea loc în Coreea de Sud la 7 septembrie 2016, iar debutul global – în octombrie la Salonul Auto de la Paris.

2017-hyundai-i30-teaser (1) 2017-hyundai-i30-teaser (2) 2017-hyundai-i30-teaser

hyundai-i30-n-spy-pics (1)

hyundai-i30-n-spy-pics (2)

hyundai-i30-n-spy-pics

Iti place articolul?