in

(video) Noul Audi RS 5 Sportback – visul noului Moş Crăciun

Cu toţii cunoaştem că Moş Crăciun este imaginat drept un bărbat cu burtă şi cu o barbă albă ca zăpada, însă recent, în viaţa lui au intervenit schimbări serioase. Totul din cauza unui vis pe care şi l-a dorit împlinit.

Aflându-se la muncă şi după ce a aranjat cadourile sub bradul dintr-o casă, a decis să servească tradiţionala gustare pe care americanii o lasă Moşului şi în timp ce mânca lumina unor faruri i-a atras atenţia. Apropiindu-se de un geam, a văzut un frumos Audi RS 5 Sportback de care s-a îndrăgostit imediat, cel mai probabil fiind al proprietarului casei sau al vecinilor, dar, deocamdată, nu şi-a putut permite o astfel de maşină sport, inclusiv din cauza siluetei sale.

Ajuns acasă, în Laponia, acesta s-a pus pe gânduri şi a luat o decizie care ulterior i-a schimbat stilul de viaţă. Până la urmă, intenţia sa nu a rămas neremunerată.

Vezi şi: (video) Spiriduşi de la Dodge i-au pregătit deja lui Moş Crăciun o „sanie” pe măsură

Amintim că această maşină este oferită deocamdată, exclusiv, doar pe piaţa nord-americană şi are un un motor V6 twin-turbo TFSI de 2.9 litri, care produce 450 de CP şi 600 Nm de cuplu între 1.900 – 5.000 de rpm. Acceleraţia 0-96 de km/h o face în 3.9 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge la 280 de km/h.

Vezi şi: (foto) 10 maşini pe care le-ar putea folosi Moş Crăciun în loc de sania sa trasă de reni

Preţul de start al unui nou Audi RS 5 Sportback în SUA porneşte de la 74.200 de dolari.

Vezi aici toate detaliile despre model: (video) New York 2018: Premieră mondială – Noul Audi RS 5 Sportback