in ,

(video) Noul Dacia Duster, filmat la teste pe drumuri publice. Iată cum ar putea arăta modelul

Până la premiera noii generaţii Dacia Duster au mai rămas ore numărate, iar crossoverul începe să ni se dezvăluie câte puţin. Maşina a fost filmată în timpul unei sesiuni de teste pe drumuri publice şi chiar dacă era ascunsă sub camuflaj, câteva detalii noi se pot observa.

Blocurile optice frontale vor fi ceva mai înguste, capota va avea o formă nouă, iar grila radiatorului şi bara de protecţie faţă vor fi adaptate după cele văzute pe ultimele modele din gama mărcii.

Amintim că, recent, în spaţiul virtual a apărut o informaţie neoficială precum că premiera noului Duster va avea loc la 22 iunie curent. Premiera publică va fi organizată în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Vezi şi: (foto) Noua generație Dacia Duster ar putea debuta la sfârșitul acestei luni

Mai mulţi designeri independenți şi-au imaginat cum va arăta modelul şi cel mai probabil, reieşind din imaginile video de mai sus, noul Duster va arăta ca în ilustraţia ce urmează.

9a58f010e6706886f8ea3657abcd45fd

Pe de altă parte, se crede că exteriorul şi interiorul nu vor suferi modificări cardinale, ci mai degrabă unele aflate în proces de evoluţie. Totuşi, spaţiul din habitaclu va creşte, iar calitatea materialelor va fi îmbunătăţită.

Vezi şi: Poze spion: Noul Dacia Duster a fost surprins pentru prima dată la teste pe drumuri publice

2017 Dacia Duster new model second generation rendering

Noua generaţie Dacia Duster ar putea fi construită pe baza unei variaţii a platformei CMF, însă există zvonuri că se va renunţa la aceasta pentru a nu mări semnificativ preţul maşinii.