in , ,

COOLCOOL

(video) Noul Ford Puma a devenit disponibil de cumpărat de la Chişinău! Preţuri, motoare şi dotări

Noul Ford Puma, aici poţi afla toate detaliile despre el, poate fi comandat şi cumpărat acum şi în Republica Moldova. Modelul produs în România devine disponibil în ţara nostră după mai bine de un an şi câteva luni de la momentul lansării sale în 2019. Primele exemplare vor ajunge în showroom în octombrie.

Pentru prima dată am făcut cunoştinţă cu acest automobil în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Poţi vedea reportajul video complet aici!

În ţara noastră, la momentul de faţă, noul Puma este disponibil cu trei motorizări la alegere:

  • Benzinar de 1.0 litri şi cu trei cilindri (125 CP), cuplat fie la o cutie de viteze manuală în şase trepte, fie la una automată în şapte trepte – preţ de start 17.700 euro;
  • Benzinar de 1.0 litri şi cu trei cilindri, parte a unui sistem de propulsie mild hybrid, în variantă cu 125 sau 155 CP, în combinaţie doar cu o transmisie manuală în şase trepte – preţ de start 18.200 euro;
  • Unitate diesel de 1.5 litri şi cu patru cilindri (120 CP), în combinaţie cu transmisia manuală în şase trepte – preţ de start 19.300 euro.

În total mai sunt disponibile jante de până la 18 inci, una din 10 culori pentru caroserie, şase pachete de dotări şi cinci nivele de echipare, inclusiv cel de top Vignale care a fost introdus la sfârşitul lunii mai din acest an.

Interesant este de notat că începând cu nivelul de echipare de bază se oferă astfel de dotări precum: parbriz laminat acustic, sistem de comutare automată a fazei lungi în faruri, o grilă activă a radiatorului, încărcare wireless pentru telefon, navigaţie, o suită foarte bună de sisteme de asistenţă şi protecţie, etc.

Pentru mai multe preţuri, echipamente şi dotări, te invităm să consulţi documentul ataşat mai jos, iar pentru mai multe detalii puteţi accesa pagina modelului pe ford.md, acolo unde există şi o broşură completă în limba română.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?