in ,

(video/update #6) Noul Lamborghini Aventador SVJ va fi dezvăluit complet în următoarele 72 de ore

(update 22.08.2018) Lamborghini a publicat trei imagini teaser cu părţi ale noului Aventador SVJ, înainte de premiera sa.

Prezentarea maşinii fără camuflaj va avea loc peste câteva ore în cadrul Monterey Car Week din California, unele surse afirmând că se va întâmpla chiar mâine, 23 august.


(update 26.07.2018) (video) Oficial! Noul rege pe Nurburgring este noul Lamborghini Aventador SVJ


(update 25.07.2018) Lamborghini a lansat un al patrulea teaser video despre noul Aventador SVJ. Imaginile conţin indicii care ne confirmă stabilirea unui record de timp pe circuitul german Nurburgring.

De asemenea, producătorul de automobile confirmă că maşina va are un sistem de aerodinamică activă Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA) şi devine astfel una dintre cele mai eficiente din acest punct de vedere.

Iată şi o nouă imagine de tip render despre cum ar putea arăta maşina:

svj render


(update 24.07.2018) Lamborghini a lansat un al treilea teaser video. Imaginile ne spun tot mai multe despre stabilirea unei performanţe pe circuitul Nurburgring. De asemenea, producătorul italian de supercaruri afirmă că noul Aventador SVJ este una dintre cel mai bune maşini din lume în termeni de manevrabilitate.


(update 24.07.2018) Lamborghini a lansat un al doilea teaser pentru Aventador SVJ. Producătorul afirmă că noul model va avea un raport greutate/putere aproape de ideal.

De asemenea ne arată că terminaţiile eşapamentului vor fi doar două şi poziţonate central între stopuri, dar nu integrate în difuzor. Anvelopele vor fi de model Pirelli Zero Trofeo R, iar fibra de carbon se va folosi inclusiv în compartimentul motorului.

Condus de pilotul Marco Mapelli, acesta ne va arăta în scurt timp posibilităţile maşinii pe circuitul german.


(23.07.2018) Compania Lamborghini începe campania de promovare a noului model Aventador SVJ. Maşina camuflată ne este arătată în acţiune pe circuitul german Nurburgring, inclusiv deplasându-se cu o viteză de 332 de km/h.

Ultimele zvonuri care circulă în spaţiul virtual ne spun că a reuşit să înregistreze un nou timp record printre maşinile de producţie în serie – 6 minute şi 45 de secunde.

Noul Aventador hardcore are în denumire abreviatura cuvintelor Super Veloce Jota, care face referire la prototipul de teste Miura P400 Jota, construit într-un singur exemplar de către pilotul de teste Bob Wallace în anii ’70.

În baza unor informaţii preliminare aflăm că noul Lamborghini Aventador SVJ va avea un motor natural aspirat V12 de 6.5 litri, puterea căruia va creşte de la 740 la 800 de cai putere.

Va mai beneficia de o transmisie modernizată, panouri suplimentare din fibră de carbon şi un sistem de aerodinamică activă Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA), care a debutat pe modelul Huracаn Performante.

Lambo SVJ 0
Cum ar putea arăta noul Aventador SVJ

Premiera noului supercar italian va avea până la sfârşitul verii, iar cea publică, cel mai probabil, la Monterey Car Week, acolo unde se desfăşoară anual şi Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.

Vezi şi: (video) Noul 911 GT2 RS este cel mai rapid Porsche de pe Nurburgring şi a devenit lider în clasamentul all-time

Lambo SVJ 1 Lambo SVJ 2 Lambo SVJ 3

buton subscribe