in , ,

(video) Noul Lamborghini Urus a ajuns în România! Cât costă şi câte maşini au fost deja comandate

Noul Lamborghini Urus a ajuns şi a fost prezentat oficial în România, la exact patru luni de la momentul lansării sale. Primul Super Sport Utility Vehicle sau mai clar, cel mai rapid SUV din lume, deja poate fi şi comandat peste Prut.

Moldovenii interesaţi nu au decât să o facă, asta pentru că nu există deocamdată o altă ţară mai apropiată unde este disponibil modelul. Lamborghini şi Ferrari au părăsit Ucraina în 2016 din cauza vânzărilor slabe.

Vezi şi: (video) Noul Lamborghini Urus a fost prezentat la Moscova, însă ruşii deja au cumpărat tot stocul pentru 2018

Revenind la protagonistul acestui articol, contactaţi de AutoBlog.MD, reprezentanţii Lamborghini Bucureşti ne-au comunicat că există deja 20 de persoane dornice să-l aibă în posesie.

“Aducem pentru prima oară în România un model care, cu siguranță, va revoluționa modul în care întreaga lume privește, folosește și iubește marca Lamborghini. Este modelul care răspunde dorinței clienților noștri, pasionați de performanțele extreme ale mărcii, de a-și folosi supercarurile cât mai mult, tot mai mult, în fiecare zi dacă se poate. Urus adaugă spiritului practic, definitoriu pentru un SUV, sportivitatea și experiența unică de condus specifică Lamborghini”, a spus Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto.

Lamborghini Urus prezentare Romania 6

Acei români număraţi pe degete îşi vor primi maşinile într-o perioadă de timp relativ scurtă, chiar dacă s-a format o coadă uriaşă în întreaga lume după noul Urus, iar pe unele pieţe încă urmează a fi prezentat.

Însăşi Lamborghini a confirmat oficial că întreg stocul planificat pentru anul 2018 a fost epuizat, iar în context, primele exemplare vor ajunge la Bucureşti în a doua jumătate a acestui an.

“Urus este un model foarte așteptat de clienții mărcii din România, așa că ne bucurăm să îl putem prezenta pe piața locală la scurt timp după lansarea sa internațională. Am început să încasăm avansuri încă de anul trecut, urmând ca primele comenzi să fie livrate către fericiții clienți din a doua jumătate a acestui an”, a declarat Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România.

Preţul de start pentru noul Lamborghini Urus în România porneşte de la 173.125 de euro fără TVA sau de la 206.018 euro cu TVA de 19% inclus. Pentru comparaţie, un Bentley Bentayga cu motor W12 de 608 CP costă local de la 211.225 de euro cu TVA inclus.

Vezi şi: (video) Noul Lamborghini Urus a fost întâmpinat în Singapore de un convoi impresionant de super maşini

Lamborghini Urus prezentare Romania 16

Amintim că noul Urus este un SUV cu o greutate de circa 2.2 tone, care este propulsat de un motor V8 biturbo de 4.0 litri volum, care produce 650 de CP şi 850 Nm.

Prin intermediul unei cutii de viteze automată ZF cu opt trepte, folosită în premieră pe o maşină Lamborghini, alături de un sistem de tracţiune integrală, 0-100 de km/h îi face în doar 3.6 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 305 km/h.

Află toate detaliile despre model: (foto/video) Premieră mondială: Cel mai rapid SUV din lume – noul Lamborghini Urus

În România, Lamborghini Bucureşti face parte din Grupul Porsche Inter Auto, unul dintre cei mai mari retaileri auto premium şi de lux din Europa Centrală. Showroom-ul Lamborghini Bucureşti dispune de o suprafaţă totală de 228 metri pătraţi și găzduiește cele mai noi modele ale mărcii.

Informații legate de configurarea și personalizarea modelelor mărcii, inclusiv a noului Urus, sunt disponibile la showroom-ul Lamborghini București, situat pe Bd. Pipera nr 1/x.

Vezi şi: (video) Premieră absolută! Unul dintre cele mai mari showroom-uri oficiale Ferrari a fost deschis la Bucureşti

buton subscribe

GALERIE FOTO: