in , ,

(video) Noul Land Rover Discovery a fost transformat într-o bucătărie mobilă

Special pentru bucătarul și prezentatorul TV Jamie Oliver, o persoană foarte populară în Marea Britanie, Land Rover a transformat noul Discovery într-o bucătărie mobilă!

Acum, din mers, în acest SUV se poate prăji pâinea datorită unui toaster care a fost integrat în tunelul central!

De construcția mașinii neobişnuite s-a ocupat subdiviziunea Special Vehicle Operations (SVO). Exemplarul Discovery a fost echipat cu un aparat pentru preparare sub presiune (instalat lângă motor), un aparat de făcut paste, un aragaz, o masă pentru gătit și o altă masă retractabilă pentru a consuma hrana.

În portbagajul lui Discovery inginerii SVO au pus dozatoare pentru ulei de măsline și oțet, sarea şi piperul au fost puse în consola centrală, iar pe roţi a fost instalată o maşină pentru pregătirea înghețatei şi pentru a bate untul.

Vezi şi: (video) Noul Land Rover Discovery îşi poate depăşi limitele: A tractat un autotren de 110 tone

Mai mult, după ultimul geam din partea dreaptă a SUV-ului a fost creată o mini-grădină pentru cultivarea ierburilor, iar după cea din stânga a fost instalată o cutie pentru 11 tipuri de mirodenii.

Mai există în dotare un grătar fabricat dintr-o canistră obişnuită din aluminiu, care este atașat de o masă pliabilă din metal. Rotişorul pe care se învârte carnea deasupra focului este montat într-un suport special care este încorporat după grila radiatorului şi acesta are un mecanism propriu care îl face să se mişte.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă SVO poate construi o astfel de maşină la comandă pentru oricine doreşte.

Vezi şi: (video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?