in ,

(video) Noul Land Rover Discovery va fi dotat cu funcţia utilă Intelligent Seat Fold

Britanicii de la Jaguar Land Rover continuă să trezească interesul publicului pentru premiera noului SUV Land Rover Discovery.

Marca a lansat un videoclip oficial în care este demonstrată o funcţie cheie. Cele şapte locuri pentru pasageri (scaunele) pot fi controlate/configurate de la distanţă.

Potrivit informaţiilor oficiale, a cincea generaţie Discovery va fi dotată cu tehnologia Intelligent Seat Fold, care îi va permite proprietarului maşinii să schimbe de la distanţa configuraţia scaunelor din habitaclu.

Pentru a demonstra acest lucru, compania britanică l-a invitat pe renumitul prezentator Bear Grylls, cunoscut pentru emisiunile sale cu caracter extrem şi care ar putea supravieţui şi pe timp de Apocalipsă (spun britanicii în glumă).

Vezi şi: (foto) Land Rover arată primele imagini cu noua generaţie Discovery

Land Rover Discovery 2017 teaser_8

Pentru a putea controla de la distanţă scaunele maşinii din noul Land Rover Discovery veţi avea nevoie de aplicaţia InControl pe smartphone. În rest toate lucrurile se fac simplu şi rapid.

Timp de 14 secunde proprietarul maşinii poate rabata sau instala numărul de scaune necesar.

După experiment Bear Grylls a menţionat:

” Land Rover demonstrează de ce noul Discovery poate pretinde la titlul de cel mai bun SUV pentru familie din lume. Eu am pregătit maşina pentru călătorie, ridicând scaunele, fiind în cădere liberă! Este foarte tare! Eu nu cred că viitorii proprietari vor folosi funcţia în modul în care am făcut-o eu, însă cred că este o soluţie ideală pentru familiile practice care îşi doresc să fie gata din timp pentru călătorii”.

Land Rover Discovery 2017 teaser_12

 

La rândul său, Alex Heslop, inginerul-şef al proiectului noului Land Rover Discovery a adăugat:

“Intelligent Seat Fold este o funcţie care deosebeşte modelul nostru de altele şi este una dintre pietrele de căpătâi în ceea ce priveşte confortul pentru proprietari şi tehnologiile moderne”.

Amintim că cea de-a cincea generaţie Land Rover Discovery va fi prezentată la 28 septembrie 2016.

Iti place articolul?