in , , ,

(video) Noul Lexus LF-1 Limitless Concept îşi arată parţial faţa

Lexus continuă să stârnească interesul publicului pentru noul concept Lexus LF-1 Limitless, arâtându-i de această dată, parţial, faţa! Într-un scurt filmuleţ ni se arată cum vor arăta blocurile optice care au o formă complicată, dar şi o animaţie frumoasă când sunt conectate sau deconectate.

Trebuie de menţionat că prototipul a fost dezvoltat într-un studio de design american al companiei, şi nu unul care se află în Japonia. Producătorii îl numesc drept “un SUV de top care va instala un nou nivel de lux”.

Vezi un alt concept cu blocuri optice asemănătoare: (video) Tokio 2017: Premieră mondială – Noul Lexus LS+ Concept prezintă tehnologia de pilotare automată a mărcii

Până în prezent ştim doar că modelul va avea nişte scaune individuale pentru pasagerii din spate şi evident un sistem de propulsie hibrid, trădat de logoul caracteristic. Alte informaţii se ţin în secret deocamdată.

Amintim că premiera mondială a noului crossover de lux conceptual va avea loc în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Detroit.

Vezi aici cum îi arată o parte din posterior: (foto) Un crossover fără limite! Noul Lexus LF-1 Limitless Concept va fi prezentat la Detroit